AutoPot Easy2Grow Kit 2×8.5L Ruukuilla

63,00 

Saatavuus: Varastossa

Myymäläsaatavuus
Helsinki: Saatavilla
Turku: Loppu
Tuotetunnus (SKU): 072-073-0031 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Toisin kuin klassinen Autopot-järjestelmä, Easy2Grow on Autopot-järjestelmä, joka on optimoitu kahdelle ruukulle samanaikaisesti. Se itse säätelee kasvin tarvitseman vesimäärän (Aquavalve). Saatavana eri määrinä ruukkuja. Easy2grow aina pareittain! Innovatiivinen muotoilu, koska sen patentoitua järjestelmää voidaan käyttää 2 kasville.

EASY2GROW-JÄRJESTELMÄ: Täydellinen AutoPot Easy2Grow 2-ruukkujärjestelmä on itsenäinen sarja, joka koostuu 1×47 litran säiliöstä, 2×8,5 litran ruukusta ja AQUAvalvesta.

Modulaarisen rakenteensa ansiosta Easy2Grow-järjestelmä voidaan helposti laajentaa tukemaan 4 ruukkua, 6 ruukkua tai enemmän lisäämällä Easy2Grow 2 Pot -laajennussarjoja. Easy2Grow 2 Pots Extension Kit liitetään yksinkertaisesti easy2grow-sarjaan käyttämällä kuhunkin Easy2Grow Extension Kit -sarjaan sisältyvää 6 mm:n TE-liitintä.

Easy2Grow-järjestelmässä on kaikki muiden Autopot-järjestelmien edut, nimittäin:

Autopot hallitsee automaattisesti kasvien ravintoa (vesi ja hydroponinen lannoite). Venttiili avautuu vain, kun veden taso on minimissä. Ei enää ylikasteluongelmia!
Autopot toimii ilman sähköä tai ajastinta, vaan pelkällä painovoimalla
Autopot on itsenäinen. Autopot jatkaa kasvien ruokkimista poissa ollessasi. Ihanteellinen viikonloppumatkalle!
Autopot on avoin hydroponinen järjestelmä. Alkuperäinen ratkaisu pysyy vakaana ajan myötä toisin kuin suljetun piirin hydroponiset järjestelmät. Ei tarvitse jatkuvasti tarkkailla pH:ta tai EC:tä … Kalibroinnin jälkeen se pysyy asetettuna!
Autopot on erittäin käytännöllinen joka päivä. Sen etäreservi tekee siihen helposti pääsyn.
Autopot on modulaarinen järjestelmä, jota voidaan laajentaa loputtomasti. Lisää laajennukset ja matkaan! Sen alustaa ei tarvitse huuhdella, koska siihen ei kerry ravinteita.
Autopot helpottaa kasvattamista. Vähemmällä vaivalla saat enemmän tulosta!

Shopping Cart
Scroll to Top