Winflex Stream 150/160mm Kanavapuhallin 3 nopeuksinen

272,50 

Saatavuus: Varastossa

Myymäläsaatavuus
Helsinki: Saatavilla
Turku: Loppu
Tuotetunnus (SKU): 013-006-086 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Winflex Stream 150/160mm Kanavapuhallin 3 nopeuksinen

Winflex – Stream 150/160 3 nopeutta – Äänetön ilmanpoisto
Uuden sukupolven kanavapuhallin. Ääni- ja lämpöeristetty. Ilmanvirtaus jopa 540 m3/h. Winflex Streamin äänieristetty kotelo takaa tuulettimen hiljaisen toiminnan ja korkeat aerodynaamiset ominaisuudet.
Winflex Stream yhdistää aksiaali- ja keskipakopuhaltimien ominaisuudet ja suorituskykyominaisuudet tuottaen tehokkaan ilmavirran ja korkean paineen. Niitä käytetään erilaisten liike- ja teollisuustilojen ilmanvaihtojärjestelmissä, joissa on alhainen melutaso, kuten kirjastot, kokoustilat, oppilaitokset, päiväkodit jne.

Rakennettu kestämään
Winflex Stream -imurit on varustettu energiatehokkailla yksivaihemoottoreilla, joiden energiankulutus on pieni. Puhallinmoottorit on varustettu lämpösulakkeilla ylikuormitussuojaa varten ja kuulalaakerit takaavat pitkän käyttöiän (noin 40 000 tuntia jatkuvaa käyttöä).
Kotelot on valmistettu korkealaatuisesta, kestävästä muovista, ja niissä on korkealuokkainen sisäinen lämpö- ja äänieristys. Moottorin suojausluokka on IPX4, joten se voidaan asentaa kosteaan ympäristöön, kuten kasvuhuoneisiin.

Tuotemerkki

winflex

Kanavakoko Ø mm

150mm, 160mm

Puhaltimien ominaisuudet

Vaimennettu

Puhallus/Suodatusteho m3/h

300-600 m3/h

Shopping Cart
Scroll to Top